admin

Paraja e së ardhmës

Pse bitcoin-i është para e mire-e përshtatshme. Ne të gjithë e dijmë se njerëzimi ka përdor gjëra të ndryshme si…

With jobs short but power cheap, Kosovars get mining – cryptocurrency

PRISTINA/SARAJEVO (Reuters) – What do you do in Kosovo, one of Europe’s poorest countries, if you’re unemployed but young,…

EOS – Të bëhemi gati për të votuar!

Si e ka demonstruar EOS Nation aftësinë e saj për të gjeneruar vlerë për ekosistemin e EOS? Misioni i EOS…

Welcome to our newest EOS Nation Ambassador – Milot S. Mehmeti!!!

EOS Nation would like to congratulate our newest EOS Nation Ambassador – Milot S. Mehmeti! Eleutheromaniac. A cryptocurrency investor and…

Si ta mësojmë qenin të qëndrojë vetëm në shtëpi

Është shume e natyrshme për qentë që të lidhen me anetaret e familjes apo kafshet tjera, por kjo lidhje…

Cfarë është “Këshilla për sjelljen e padeshirueshme të qenit” dhe a nevojitet kjo për mua dhe qenin tim?

Në një botë ideale, njerëzit dhe kafshët shtëpiake do të jetonin së bashku në një harmoni të përsosur. Por…

Ligji absurd për maskat te qentë

Kur njeriu mban nje thikë dhe e sulmon dike ne dyqan apo vjedh ndonjë makine ose edhe e therr…

This thing is strong and make your job good

Mauris mattis auctor cursus. Phasellus tellus tellus, imperdiet ut imperdiet eu, iaculis a sem. Donec vehicula luctus nunc in…

Nice photo shooting with hand classic style

Mauris mattis auctor cursus. Phasellus tellus tellus, imperdiet ut imperdiet eu, iaculis a sem. Donec vehicula luctus nunc in…

It’s always fun time and smile in the summer

Mauris mattis auctor cursus. Phasellus tellus tellus, imperdiet ut imperdiet eu, iaculis a sem. Donec vehicula luctus nunc in…