Paraja e së ardhmës

Home Small Grid

Paraja e së ardhmës

Pse bitcoin-i është para e mire-e përshtatshme. Ne të gjithë e dijmë se njerëzimi ka përdor gjëra të ndryshme si…

With jobs short but power cheap, Kosovars get mining – cryptocurrency

PRISTINA/SARAJEVO (Reuters) – What do you do in Kosovo, one of Europe’s poorest countries, if you’re unemployed but young,…

EOS – Të bëhemi gati për të votuar!

Si e ka demonstruar EOS Nation aftësinë e saj për të gjeneruar vlerë për ekosistemin e EOS? Misioni i EOS…

Welcome to our newest EOS Nation Ambassador – Milot S. Mehmeti!!!

EOS Nation would like to congratulate our newest EOS Nation Ambassador – Milot S. Mehmeti! Eleutheromaniac. A cryptocurrency investor and…

Si ta mësojmë qenin të qëndrojë vetëm në shtëpi

Është shume e natyrshme për qentë që të lidhen me anetaret e familjes apo kafshet tjera, por kjo lidhje…

Cfarë është “Këshilla për sjelljen e padeshirueshme të qenit” dhe a nevojitet kjo për mua dhe qenin tim?

Në një botë ideale, njerëzit dhe kafshët shtëpiake do të jetonin së bashku në një harmoni të përsosur. Por…